TELTPRODUKSJON, KULTUR OG TURISME

Rezultat Consulting, Norway

S/Y Inger, komfortable turer i skjærgården i original innpakning.

S/Y Inger et bygget hos Moen Båtbyggeri i Risør i 1966. Den er bygget som lystbåt for en grossererfamilie og er utrustet med datidens mest moderne fasiliteter. Av kuriøs art bl. a. servise fra Porsgrund Porselen med "Logo". S/Y Inger tilbrakte de første årene på sørlandet, men ble senere solgt til eiere på Vestlandet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HISTORIKK

Med S/Y Inger kan grupper på 8-12 personer nyte flotte seilaser i skjærgården i Vestfold. Dagsturer og overnattingsturer til Hvaler og Koster er innen rekkevidde. Overnatting og retur med buss og ferge kan organiseres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TURFORSLAG

S/Y Inger er utstyrt med redningsflåte, og gummijolle. Alt nødvendig navigassjonsutstyr er ombord og skipper har erfaring fra seilas langs norskekysten, i Norddsjøen og i Middelhavet. Skipperen har i tillegg bygget opp og operert er seil-charter selskap i Limassol, Kypros.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UTSTYR

 

Den to-mastede ketch, "Inger" er bygget for langtur og for behagelig seilas. En moderne BMW-marine 6-sylindret dieselmotor sørger for stabil og god fremdrift. Fra båtens styrhus kan passasjerene oppholde seg under seilas i dårlig vær. Romslig under dekk med plass til 8 personer rundt bordet. Bysse med nødvendig utstyr. Køyeplass til 7 personer.

 

 

Lengde: 14 meter

Bredde: 4,8 meter

Høyde mast: 17/9 m.

Vekt: ca 25 tonn

 

 

 

 

 

S/Y INGER

 

KONTAKT PER KLEVSTRAND PÅ E-MAIL ELLER TELEFON;

 

per.klevstrand@rezultat.no tlf. +47 94 02 19 12