TELTPRODUKSJON, KULTUR OG TURISME

Rezultat Consulting, Norway

Viking Camp og Event på Vestre Bolæren

Vikinghistorien i Vestfold er områdets mest unike kulturarv. Øygruppen Bolærne har rester av bosetting fra jernalder og Vestre Bolæren er et naturlig valg for etableringen av en Viking Camp. Camp-en egner seg for grupper på 30-40 personer hvor overnattingen foregår i kopier av telt fra Osebergfunnet.

 

 

Teltene er utstyrt med tregulv, feltsenger og stoler. Egnet for 2 og 4 personer. Et stort spise- og møtetelt med benker og bord midt i leiren. Her kan måltider inntas og teltet fungerer godt som oppholdssted ved dårlig vær. Et betydelig utvalg av aktiviterer, underholdning og serveiring er tilgjengelig.

Sesong: 18. mai til 22. juni. 20. august til 30. september.

SOMMERHOTELL: Unik overnatting for back-packere og andre turister i historiske omgivelser. Forhåndsreservasjoner mulig. Enkle toalett og dusjfasiliteter. Frokost, lunsj og middag på Ladestasjonen.

Vandreturer over Øygruppen er mulig. Fergeforbindelse med Flybåten eller Taxibåt.

RIMELIG LEIRSKOLE: Viking Campen egner seg svært god som et rimelig alternativ til tradisjonell leirskole. Oppholdet er primært beregnet på to overnattinger. Foredrag og guidet tur på øygruppen er blandt det pedagogiske innholdet. Øvrig til innhold, tilsyn osv. ivaretas av lærere og foreldre. Vikingetid, strandliv, historie er hovedelementene i opplevelsen.

 

Sit amet sapien vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae aliquam auguri felis sit amet elit vestibulum sagittis non quis eros. Aenean consectetur viverra condimentum. Morbi sagittis nisl sitan amet tempor hendrerit nisl risus fermentum purus adipiscing sodales augue quam quis leo. Maecenas at lectus qua sapien sagittis cursus nunc. Curabitur fringilla nunc vel mi ornare sit amet posuere orci euismod.

Charterturer med S/Y Inger

Den to-mastede ketchen "Inger" er bygget i Risør i 1966. Den er innredet som lystbåt og har en ordinær bermuda-rigg. Et romslig "doghouse" gir ly og god utsikt både ved landligge og under seilas. Båten rommer 12 personer på dagsturer og 6-7 på overnatting.

 

 

Med S/Y Inger er det mulig å foreta flotte seilaser i skjærgården og over Oslofjorden til Hvaler og Koster.

Erfaren skipper sikrer en flott opplevelse og det er samtidig mulig å nyte god mat og drikke ombord.

 

 

Historiske telt fra mange epoker

 

Middelaldertelt i meget kraftig bomullscanvas. Naturhvit eller grønn. 5 x 10 meter

 

Et klassisk telt som har vært levert til ulike viking- og middeladersammenhenger i Scandinavia. Teltet produseres i Pakistan og er i mange ledd et rent håndverksprodukt. Mange størrelser og tekniske løsninger er tilgjengelige.

Vikingtelt etter mønster fra teltene som ble funnet i Oseberg-skipet. Naturhvit, kraftig bomullscanvas.

Denne modellen leveres i mange størrelser. Det er samtidig valgfritt om man ønsker innvendig eller utvendig ramme-verk. Egnet duk er 450-500 g/m2 naturhvit bomullscanvas. Tåler regn og råte og fremstår med riktig historisk koloritt.

Produseres i Pakistan på bestilling.

Spisstelt med rette vegger. Levers i flere

størrelser og med ulike tekniske løsninger fra treknapper til glidelå. Naturhvit bomullscanvas.

Velprøvet modell som også leveres med skrå vegger nederst. Dermed vil teltet fremstå mer som en lavvu-type. Spisstelt er "ur-teltet" og har vært benyttet over hele verden til alle tider. Diameter 4, 5 og 6 meter. Høyde 3, 3,5 og 3, 75 meter. Naturhvit duk på ca 380 g/m2.

Kvadratisk telt som passer til ulike historiske epoker.

Kraftig, naturhvit bomullscanvas, vegger med tre-stenger og midtstang i tre.

 

Egnet størrelse er 6 x 6 meter. Kan romme 40-50 personer rundt benker og bord. Mange løsninger, former og størrelser tilgjengelige.